BABAGAN AWAKE DHEWE BABAGAN AWAKE DHEWE

Yangzhou Zenith lighting Co., Ltd.diadegaké ing2011, dumunung ing kutha Yangzhou kang misuwur kanggo "basis produksi cahya werna saka China", Minangka salah siji saka anjog China cahya ruangan Produsèn lan minangka pabrik profesional, kita nyuplai kabeh jinis solar cahya werna, mimpin cahya werna, Integrated solar werna. cahya, Kabeh ing siji lampu werna solar, lampu lalu lintas, lampu mast dhuwur, lampu taman, lampu banjir, panel solar , welcome kanggo kabeh pelanggan ngunjungi.

APLIKASI APLIKASI

PRODUK TERBARU PRODUK TERBARU

  • 120W LED STREET LIGHT

    LAMPU JALAN LED 120W

    Lamp Body Material: ADC12 Aluminium;Suhu warna: 2700K-6500K;Layanan solusi cahya: Desain lampu lan sirkuit, tata letak DIALux evo;Efisiensi Cahya Lampu: maksimal 150lm/w.
  • Solar LED Garden Light

    Lampu Taman LED Solar

    Karakteristik Teknis Kode Produk ZL-SGL-01 Rated Power 12W(10*18mil Epistar Chip) Panel surya 18V25W Monocrystalline solar panel Grade A Battery 12.8V 10AH LiFePO4 Lithium Battery Power Factor >0.9 Suhu Warna > Indeks Rendering Warna 3000K-6500K
  • 100mm RYG LEDTrafficLight

    100mm RYG LEDTrafficLampu

    konsumsi daya kurang;efisiensi dhuwur lan padhange;amba ndeleng gedhe;Umur dawa - luwih saka 100.000 jam;Multi-lapisan disegel lan anti banyu;Lensa optik eksklusif lan keseragaman warna sing apik;Jarak pandang sing dawa.